TRANSPORT GRATUIT la comenzile peste 99 LEI

 • phone 0738 910 905

Toate produsele comercializate de Zola beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru perosane fizice de la data achizitiei

Produsele achizitionate de pe www.zola.ro dispun de garantie in conformitate cu conditiile mentionate in aceasta pagina sau in certificatul de garantie. Persoana care asigura garantia este persoana juridica mentionata pe certificatul de garantie al produsului si anume producatorul sau importatorul.

In cazul in care nu ai primit certificatul de garantie, iti recomandam sa ne contactezi iar consultantii nostri va vor trimite Certificatul de garantie pe email.

Ca si client Zola, pentru a beneficia de garantia produselor comandate, trebuie sa:

 • comanzi produsul in cauza de pe www.zola.ro si sa il utilizezi in scopul pentru care a fost creat
 • respecti instructiunile de utilizare din manualul de utilizare
 • pastrezi Certificatul de garantie si factura fiscala aferenta comenzii
 • pastrezi ambalajul original al produsului si toate accesoriile primite
 • sa livrezi produsul in cauza in cutia originala, impreuna cu accesoriile primite la adresa mentionata pe Certificatul de garantie sau comunicata de catre persoana de legatura.   

 

Poti pierde garantia produselor comandate daca:

 • provoci avarii sau deteriorari mecanice produselor
 • daca produse sunt expuse excesiv la radiatiile solare, motiv pentru care nu mai functioneaza normal
 • aduci modificari sau interventii neautorizate produselor comandate
 • produsele se deterioreaza ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare
 • produsele se deterioreaza ca urmare a transportului, manipularii sau instalarii gresite
 • produsele sunt distruse prin lovire
 • marcajul cu modelul sau seria produsului sunt distruse de catre tine
 • produsul a fost avariat sau distrus prin inundare, incendiere, expunere la soare sau descarcari electrice
 • circuitele interne ale produselor sunt distruse din cauza socurilor
 • perioada in care Certificatul de garantie al produsului este valabil, expira sau se incheie.

In ceea ce priveste legislatia in vigoare, referitoare la garantia produselor comandate, toate prevederile mentionate sunt respectate de catre www.zola.ro. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in vigoare.

Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire ce i-au fost remise de catre comerciant odata cu produsul, si la care este indreptatit conform  OG21/1992 (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare. Aceste documente vor fi remise doar pentru produse cu folosinta indelungata.

Pentru produsele cu folosinta indelungata produselor li se ofera o grantie de conformitate conform legislatiei. In cadrul acestui termen producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003 (varienta completa aici), Art.11, Alineat 2. Repratiile se vor efectua in maxim 15 zile de la comunicare.

Garantia de conformitate face referire la caracteristicile produsului conform caracteristicilor de pe site.

 Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor

EasyBox - 10 lei sub 99 lei
FanCurier - 15 lei sub 99 lei
Livrare Gratuita peste 99 lei
Garantie inclusa 24 luni - pers. fizice
Retur simplu 14 zile drept de retur
Plati securizate Shopify Payments